Eveniment aniversar – promoția 2009

 Plini de recunoștință, și cu emoție în suflet, la fel ca la prima întâlnire cu ,,studenția”, duminică, 27 octombrie, un  număr mic dintre  absolvenții promoției 2009, ne-am revăzut pentru a sărbători  împreună 10 ani de la absolvire.

Am rememorat momente, am retrăit sentimente și ne-am bucurat de prezența celor 3 părinți profesori care au avut posibilitatea să răspundă pozitiv invitației la întâlnirea noastră.

Prin facultate am trecut cu încredere, cu speranță, cu entuziasm, acum am făcut un oarecare bilanț, iar concluzia este că toate acestea au rămas prezente și la ele s-a adăugat experiența.

Ne-am amintit în rugăciunea noastră de colega Cristina Comorașu care a plecat la Domnul și care ne-a făcut să conștientizăm, odată în plus, condiția efemeră și totodată recunoștință pentru fiecare zi petrecută pe acest pământ.

Mulțumim Domnului pentru acești ani rodnici, pentru oamenii care au fost aproape de noi, pentru orizonturile deschise prin intermediul Facultății de Teologie Romano-Catolică și îl rugăm să ne însoțească în continuare pașii cu iubirea lui milostivă.

Mulțumim tuturor celor care au făcut eforturi pentru a fi prezenți dar și celor care ne-au însoțit de departe cu gândul și rugăciunea lor, surorilor de la Caritas care ne-au găzduit pentru celebrarea Sfintei Liturghii și persoanelor de bunăvoință care ne-au pus la dispoziție locația pentru prânz și pentru depănat amintiri.

Purtând încă în suflet bucuria acestei revederi sperăm că ea să fie din nou posibilă și în 2029.

Mărtișcă – Coșa Cristina și Lupu Mihaela

Lasă un răspuns