WORKSHOPUL REGIONAL ”Suprasolicitarea și epuizarea profesională a asistenților sociali în contextul pandemiei COVID-19”, seria a doua

Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (C.N.A.S.R. IAȘI) vă invită să participaţi la WORKSHOPUL REGIONAL ”Suprasolicitarea și epuizarea profesională a asistenților sociali în contextul pandemiei COVID-19”, seria a doua, ce se va desfășura în data de 25 Februarie 2022 (vineri), intervalul orar 9.00 – 14.30, la sediul Centrului de Incluziune Socială al D.G.A.S.P.C. IAȘI din Strada Sărăriei, Nr. 198, Copou – Iași.

Workshopul regional este organizat de Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (C.N.A.S.R. IAȘI) și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași (D.G.A.S.P.C. IAȘI) în parteneriat cu Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” Iași – Specializarea Asistență Socială, Facultatea de Teologie Romano-Catolică – Asistență Socială, Asociația Pro Roma și Asociaţia “Aproape de Oameni” Iaşi – A.D.O.

 

Evenimentul face parte din strategia de implicare a asistenţilor sociali din județele Moldovei în perfecţionarea serviciilor oferite în sistemul de asistență socială din mediul guvernamental și non-guvernamental. Tematica abordată în cadrul workshopului va fi următoarea:

 • Ce reprezintă suprasolicitarea și epuizarea profesională?
 • Care sunt factorii declanșatori și cei care mențin simptomele sindromului burnout?
 • Tipurile de personalitate predispuse la suprasolicitare și epuizare profesională.
 • Diferențele între simptomele stresului și cele ale sindromului burnout.
 • Burnout-ul în serviciile sociale. Cauzele și factorii care generează apariția burnout-ului în serviciile sociale.
 • Strategii pentru prevenirea și gestionarea burnout-ului în serviciile sociale.

Vă rugăm să ne confirmaţi prezenţa dumneavoastră la adresa de e-mail: cnasriasi@gmail.com până la data de 23 februarie 2022 – miercuri, ora 16.00, să menționați nume/prenume/dacă sunteți membru C.N.A.S.R. sau nu/cod Registru C.N.A.S.R./instituția în care vă desfășurați activitatea și datele dumneavoastră de contact. Menţionăm și următoarele aspecte:

 • sunt 40 de locuri disponibile, iar membrii C.N.A.S.R. au prioritate la înscriere;
 • workshopul regional este în curs de acreditare cu 2 credite profesionale pentru asistenţii sociali înscrişi în Registru C.N.A.S.R.;
 • pentru a participa la acest eveniment nu se percep taxe de înscriere/participare;
 • toți participanții vor primi diplome;
 • în cazul în care numărul specialiștilor înscriși la workshop este mai mare decât numărul de locuri disponibile, prioritate vor avea membrii C.N.A.S.R., iar pe parcursul lunilor viitoare, workshopul va fi organizat din nou, pentru toți cei interesați.

 

Vă așteptăm cu drag !

 

Agenda WORKSHOP REGIONAL Suprasolicitarea și epuizarea profesională AS 25 februarie 2022

Lasă un răspuns