Skip to main content

Program de consiliere psihologică pentru studenţii şi angajaţii UAIC

Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în colaborare cu Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți (DSSA), organizează un program gratuit de consiliere psihologică pentru studenţii şi angajaţii UAIC.

În cadrul acestui program se oferă servicii de consiliere psihologică individuală și de cuplu şi se organizează grupuri de suport psihologic și psihopedagogic pe variate teme, dar şi seminarii de informare, workshop-uri și studii aplicative pe teme psihologice, psihopedagogice și educaționale.

Aceste servicii de consiliere, destinate întregii comunități a Universității „Alexandru Ioan Cuza” (studenți la licență, master sau doctorat, personal didactic și nedidactic), se organizează la cerere şi sunt oferite gratuit de cadre didactice titulare și de colaboratori ai Facultății de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, terapeuți atestați la Colegiul Psihologilor din România (CPR).

Persoanele interesate se pot înscrie la numărul de telefon 0747 830 410 sau prin e-mail, la adresa consilierepsihologica@uaic.ro

În acest semestru, sesiunile de consiliere individuală sau grupurile de suport pot fi organizate săptămânal, de marți până vineri. Participanţii vor fi programați în ordinea înscrierilor. În cazul mai multor solicitari se poate crea o lista de așteptare sau se pot oferi alte servicii existente în comunitate.

Programul de consiliere psihologică pentru studenţii şi angajaţii UAIC este coordonat de conf. univ. dr. Ovidiu Gavrilovici, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației.

Lasă un răspuns