Invitaţie la Ziua Socială pentru Studenţi, ediţia 2014

   Episcopia Romano-Catolică de Iaşi prin Oficiul pentru Pastoraţie Universitară, în colaborare cu Facultatea de Teologie Romano-Catolică din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, organizeaza sâmbata, 15 februarie 2014, a doua ediţie a programului de formare pentru mediul universitar „ZSS 2014” – Ziua Sociala pentru Studenţi – 2014. Tema va fi „‹Intelectuali & societate› – retrospective & perspective”. Evenimentul va avea loc la Centrul Diecezan Caritas din Iaşi.

   Împreună cu diferite instituţii ecleziale şi universitare, programul propune, pe fundalul anului „Anton Durcovici – episcop martir de Iaşi, o abordare cu referinţă la „«Intelectuali & societate» – retrospective & perspective”. Este vorba de un seminar organizat în lumina Doctrinei Sociale a Bisericii.

   Gazda acestui eveniment este Centrul Diecezan Caritas din Iaşi, Str. Sărărie 134. Numărul participanţilor este limitat la aprox. 50 de persoane.

   Din acest motiv este necesară înscrierea din timp pe lista de participare, lucru de care se ocupă direct ASCI – Asociaţia Studenţilor din Iaşi.

   Participarea este liberă, masa – prânz, cină, pauze – este asigurată de către organizatori.

Citeşte întreg ZSS 2014

Contact: Pr. dr. Fabian Doboş, capelan universitar (tel. 0232/223124; fax 0232/210085, 0756/833383, fabiandobos@gmail.com).

Oficiul pentru Pastoraţie Universitară (sursa: www.ercis.ro)

Lasă un răspuns