INVITAȚIE DE PARTICIPARE LA SELECȚIA CONSULTANȚILOR INDIVIDUALI ȘCOALA DE VARĂ „TEOSPOR”

În baza Acordului de Grant nr. 125/SGU/PV/II din data de 07.05.2019, încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) – Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE), Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a accesat în cadrul Schemei de Granturi pentru Universitati-SGCU-PV derulate în cadrul Proiectul privind Învățământul Secundar – ROSE un grant în valoare de 500.000 lei  pentru implementarea subproiectului Experiență universitară timpurie pentru elevii aflați în situații de risc: program-punte în domeniile Educație Fizică şi Sport şi Teologie Romano-Catolică (TEOSPOR).

O parte din fonduri vor fi utilizate pentru activități de supraveghere, însoțire, animare în acțiunile desfășurate în cadrul sub-proiectului. În cadrul proiectului vor fi cooptati 5 supraveghetori în vederea supravegherii membrilor grupului țintă pe întreaga durată de desfășurare a școlii de vară. Vor fi de asemenea selectați 4 reprezentati ai studentilor din Ligile studentești care vor realiza activități de animare și însotire în momentele culturale și recreative.

 

Informaţii suplimentare referitoare la serviciile solicitate vor fi menţionate în “Termenii de referinţă”.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași invită consultanți eligibili (”Consultanți”) să-și exprime interesul de a participa la competiție în vederea prestării Serviciilor. Consultanții interesați vor transmite informații prin care să demonstreze că dețin calificările solicitate și experiență relevantă pentru a presta serviciile. Criteriile de selectie si competentele solicitate vor fi comunicate ulterior.

           

Conf. dr. pr. Iulian FARAOANU

Coordonator grant

Lasă un răspuns