Facultatea de Teologie Romano Catolica îți oferă un program gratuit de „angajabilitate”. Înscrieri deschise

Facultatea de Teologie Romano Catolica îți oferă posibilitatea sa te înscrii intr-un program gratuit de „angajabilitate” in urma căruia vei câștiga experiență profesionala in domeniul in care dorești sa lucrezi. Înscrie-te in „Pașaport de angajabilitate” si beneficiezi de consiliere personalizata pentru alegerea unei cariere care sa ti se potrivească; experiența in CV; contact si legătura cu profesioniștii pe care ai vrea sa-i abordezi dar nu ai avut niciodată curajul. La final, se garantează un stagiu de practica in domeniul care te interesează, organizat printr-o colaborare intre facultate, universitate si o companie.

Oportunitatea este disponibila tuturor studenților universității, cu excepția proaspeților absolvenți. La intrarea in program, vei primi un „pașaport” in care vei aduna „vize” pe măsură ce parcurgi etapele acestuia.

Programul va avea cinci etape:

  • etapa de management al carierei: un training pentru abilitați necesare pe piața muncii – simulare de interviuri de angajare, realizare de CV si scrisoare de motivație, cum sa îți cauți inteligent un loc de munca;
  • etapa de autocunoaștere: o sesiune individuala de consiliere privind parcursul profesional;
  • etapa de networking cu profesioniștii: organizam evenimente pentru tine la care invitam experți din domeniul tău;
  • etapa de târg de stagii: faci cunoștință cu organizațiile interesate sa te primească si îți exersezi abilitățile învățate alături de noi;
  • etapa de stagiu de practica – intershipuri in cadrul organizațiilor partenere, cu o durata de minim 3 săptămâni sau 30 de ore.

Pașaportul tău pentru angajabilitate îți va asigura o intrare mai ușoară pe piața muncii, fiind pentru angajator o dovada a implicării, responsabilității si inițiativei tale!

Înscrierile sunt deschise: tinyurl.com/PasaportPentruAngajabilitate

In total, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” oferă 150 de locuri.

Sesiunile de training si de consiliere vor fi organizate începând cu luna iulie, pana in luna septembrie, in perioade de cate doua zile. După înscriere, îți vom oferi mai multe variante de perioada, astfel încât sa alegi un interval in care ești disponibil. Pentru studenții din afara orașului oferim cazare gratuita pentru cele doua zile.

Completează formularul de înscriere aici: tinyurl.com/PasaportPentruAngajabilitate. Înscrierile se pot realiza cu începere 12 iunie si se încheie la epuizarea locurilor.

Pentru orice detalii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi:

Lect.dr.pr. Iosif Iacob,

email : iosiac@hotmail.com; iosifiac@yahoo.com;

tel: 0744135894

Lasă un răspuns