Conferința Regională ”Etică și responsabilitate în activitatea de voluntariat”

Episcopia Romano-Catolică de Iași prin Centrul de Asistență Comunitară ”Sfânta Tereza de Calcutta” vă invită să participați la Conferința Regională ”Etică și responsabilitate în activitatea de voluntariat”, ediția I, ce va avea loc vineri, 7 decembrie 2018, începând cu ora 10.00, în Aula ”Anton Durcovici” din cadrul Catedralei Romano-Catolice ”Sfânta Fecioară Maria, Regină” (Iași, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr.26).

Evenimentul este organizat de Episcopia Romano-Catolică de Iași – Centrul de Asistență Comunitară ”Sfânta Tereza de Calcutta” în cadrul proiectului ”Voluntar pentru Viitor – Centrul de formare al voluntarilor” cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului, în parteneriat cu Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” Iași – Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice, Departamentul de Sociologie și Asistență Socială și Facultatea de Teologie Romano-CatolicăUniversitatea ”Petre Andrei” din Iași, Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, Centrul Diecezan ”Caritas” Iași.

În cadrul conferinței vor fi prezentate lucrări care vor descrie perspectiva etică a activității de voluntariat, aspecte legate de responsabilitatea implicării în diferite proiecte, aspecte legislative precum și experiențe concrete de voluntariat.

Pentru detalii și confirmarea prezenței vă rugăm să ne contactați la telefon 0769664531 (coordonator eveniment Ramona Ciobanu) sau la adresa de e-mail: social@ercis.ro, până luni, 3 decembrie 2018, ora 16.00. 

Menționăm că evenimentul este în curs de acreditare la CNASR. 

 

Ramona Ciobanu

Coordonator-șef programe sociale

Episcopia Romano-Catolica Iasi

Birou Asistenta Sociala

Bd. Stefan cel Mare si Sfant, 26

700064-Iasi (RO)

www.ercis.ro

Lasă un răspuns