Acțiune de voluntariat la „Banca pentru alimente”

Cu ocazia Sărbătorii Pastelui Ortodox , in perioada 19 aprilie-16 mai  Banca Locala pentru Alimente Roman -Punct de lucru Iasi organizează Colecta de Pasti, în parteneriat cu Lidl România. Intervalul de timp pentru colecta este: 17.00-19.00.

La ieșirea din magazin sunt amplasate cutii speciale, în care cetățenii pot dona produse neperisabile . Aceste alimente fac parte din categorii neperisabile și nu necesită o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste făinoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei), produse de patiserie ambalate, biscuiți, cafea, ceai, dulceață și gemuri.

Fiecare asociatie va primi un magazin. Donarea alimentelor pentru asociatia dumneavoastra se va face in functie de implicarea in proiect.

În municipiul Iasi  se colectează alimente din următoarele magazine:

  1. Lidl Iasi, Str. Niceman, nr.2
  2. Lidl Iasi , Str. Tabacului, nr. 7A
  3. Lidl Iasi , Str. Pantelimon Halipa, nr. 3C
  4. Lidl Iasi, Bld. Chimiei, nr. 2A
  5. Lidl Iasi, Str.Poitiers Nr.6
  6. Lidl Iasi, Sos Bucium, nr 53E
  7. Lidl  Iași/Lunca Cetatuii/ DJ 248
  8. Lidl Iasi,  Blvd. Primaverii nr.2

Prin urmare,  e nevoie de voluntari pentru fiecare magazin.

Va rugam,  cine doreste sa fie  voluntary,  sa compleze  Formular pentru inscriere voluntar Banca de alimente a voluntarului, pana in data de 14.04.2021 si sa trimiteti pe adresa de e-mail: iasi@bancapentrualimente.ro

Banca pentru Alimente va propune mai multe activitati de voluntariat, care se vor termina in luna iulie. Voluntarii care s-au implicat in activitatile noastre vor primi o diploma si o adeverinta care ii va ajuta pe viitor ca experienta profesioanla si la CV.

 

Va invitam, sa va implicati in acest proiect care ne aduce multe avantaje.

Numai impreuna, putem face lucruri minunate pentru a-I ajuta pe cei care nu au speranta!

 

Va multumim!

 

Monica Butacu,

Manager punct de lucru Banca pentru Alimente Iași

Tel. 0770663949

iasi@bancapentrualimente.ro

www.bancapentrualimente.ro

https://www.facebook.com/BANCAPENTRUALIMENTE/

Lasă un răspuns