Atelier FameLab: „Public Speaking in Science”

British Council România și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași te invită marți, 6 aprilie, de la ora 12.00, la un workshop online practic de prezentare a subiectelor științifice pe înțelesul publicului larg.

Participarea la atelier este gratuită, în baza înscrierii: https://forms.office.com/r/H287eK1FQb

Evenimentul se va derula prin intermediul platformei online Microsoft Teams. Intrarea participanților în workshop se va face pe baza invitației primite de la organizatori în urma completării formularului de înscrierea menționat mai sus. Workshopul se desfășoară în limba română.

Atelierul „Public Speaking in Science” va fi susținut de Ionuț Topală și Mădălina Cocea.

  • Ionuț Topală este prodecan al Facultății de Fizică din cadrul UAIC, fost finalist internațional al Famelab și unul dintre coordonatorii naționali ai evenimentului „Noaptea Cercetătorilor Europeni”, un eveniment multianual care aduce, peste tot în România, știința mai aproape de public.
  • Mădălina Cocea scrie articole de popularizare a rezultatelor științifice, ghidează cercetătorii în relația cu mass-media, gândește și implementează strategii de diseminare și impact în proiecte de cercetare. Scrie despre meseria ei pe https://www.comunicarestiintifica.ro.

Atelierul va fi unul practic, axat pe strategii de prezentare, sfaturi despre livrarea informațiilor și gestionarea emoțiilor. Workshop-ul va îmbina teoria și practica și se adresează celor care își doresc să învețe cum să transmită idei și concepte complexe într-o modalitate care să stârnească atenția și interesul celor care îi citesc.

Acest workshop face parte din seria de evenimente de promovare a competiției de comunicare științifică FameLab International, organizată în Romania de British Council în colaborare cu Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași (UAIC) și alți parteneri.

Detalii complete despre eveniment și competiția FameLab la https://bit.ly/3wovcx

Lasă un răspuns