Zilele Asistenței Sociale la Iași

Sucursala Teritorială Iași a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România invită toţi asistenţii sociali şi specialiştii din domeniul social să participe la evenimentul anual ZILELE ASISTENŢEI SOCIALE LA IAȘI, Ediţia a IX-a, 2021 cu tema “Consolidarea solidarității sociale și a conectării globale” ce se va desfăşura vineri, 12 martie 2021 intervalul orar 10.00 – 12.00 în mediul online.

Evenimentul este organizat de către Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (C.N.A.S.R.), Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, Arhiepiscopia Iaşilor, Biroul de Asistenţă Socială al Centrului Eparhial, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Facultatea de Filosofie și Științe Social Politice, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” Iași, Specializarea Asistenţă Socială, Facultatea de Teologie Romano-Catolică, Secţia Asistenţă Socială,  Asociaţia Pro Roma și Asociaţia „Aproape de Oameni” Iaşi – A.D.O.

Zilele Asistenţei Sociale reprezintă o activitate de tradiție, fiind organizată în luna martie a fiecărui an. Este un moment de analiză cu privire la dinamica serviciilor sociale, la problemele sociale și la obstacolele profesionale existente, dar și o oportunitate de promovare a profesiei de asistent social în comunitate, prin intermediul canalelor media, a presei tipărite și online.

Evenimentul este acreditat cu 1 credit profesional pentru asistenții sociali înscriși în Registru Național al Asistenților Sociali din România.

Lasă un răspuns