Sunt voluntar și cresc prin experiență

În perioada iulie – decembrie 2017, în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, este în desfășurare proiectul ACCESS care vizează o mai bună cunoaștere și o mai bună relaționare între mediul universitar și câmpul muncii, între studenți, absolvenți și instituțiile în care pot desfășura activități de voluntariat și practică de specialitate. Printre etapele proiectului se află și o întâlnire cu reprezentanții acestor instituții, cu scopul de a înlesni și încuraja colaborarea.

În acest sens, în ziua de 15 noiembrie 2017, ora 10.00, în aula A14, corp A va avea loc o astfel de întâlnire în care vor fi prezentate activitățile specifice diferitelor domenii  de activitate. Sunt invitați la acest eveniment absolvenți ai facultății care activează în diferitele asociații și instituții cu caracter social, pentru a prezenta și a face cunoscute activitățile pe care le desfășoară.

Oferta instituțiilor din străinătate cu care facultate are colaborări va fi prezentată de studenții care au desfășurat un stagiu de practică, prin programul Erasmus, în respectivele instituții.

Evenimentul este adresat tuturor studenților și persoanelor interesate.

Vă așteptăm!

Lect.univ. dr. pr. Iosif Iacob

Lasă un răspuns