Serbare de Crăciun la Facultatea de Teologie Romano-Catolică

Stimați profesori, dragi studenți,

Sărbătoarea Crăciunului este o bună ocazie pentru ca fiecare să dăruiască ceva mai mult decât în restul anului, să ofere motive de bucurie celor din jur. Acum este momentul ca un mesaj, scris sau nescris, care plecând din inimă să ajungă să bucure, să încălzească o altă inimă, fie ea bogată sau săracă. Să încercăm să fim și noi purtători de astfel de mesaje care să aducă speranță în viața altcuiva.

Vă invit ca împreună să aducem magia Crăciunului în inimile celor care în această perioadă parcurg împreună o perioadă, mai scurtă sau mai lungă, de pregătire pentru viață și să ne simțim ca o familie adevărată. Să înlăturăm din viețile noastre ceea ce nu este cu adevărat important și să dăm uitării tot ceea ce nu ne face cinste. Să sărbătorim și să slăvim așa cum se cuvine nașterea Mântuitorului nostru, nașterea pruncului Isus Cristos.

În acest sens, miercuri, 19 Decembrie 2018, sunteți așteptați la Serbarea de Crăciun a Facultății de Teologie Romano-Catolică care va avea loc în amfiteatrul A14 la ora 14:00. Studenții ne vor încânta cu momente artistice deosebite, menite să împărtășească cu noi toți  valoare și semnificația acestei importante sărbători.

Vă așteptăm cu drag!

Stud. Andruţa Diana Maria Bocîncă

Lasă un răspuns