Relații sănătoase Versus capcana relațiilor toxice

Dezbatere in cadrul Proiectului “Relații sănătoase Versus capcana relațiilor toxice” inițiat de Inspectoratul de Poliție Județean Iasi in parteneriat cu Asociatia ROR și Agenția Naționala Împotriva Traficului de Persoane- Centrul Regional Iasi.
Scopul proiectului : Creșterea gradului de informare a cetățenilor din mediul urban și rural de pe raza Jud. Iasi cu privire la dezvoltarea de relații sănătoase, consecințele actelor de violenta , modalități de prevenire,modificări legislative survenite in domeniul violentei domestice, modalități de prevenire a traficului de persoane precum și principalele servicii existente adresate victimelor.
Dezbaterea se va desfășura cu sprijinul partenerilor: Colegiul Național al Asistenților Sociali din România -Structura Teritorială Iasi și Universitatea “ Alexandru Ioan Cuza” din Iasi – Facultatea de Teologie Romano-Catolica Iasi.
In cadrul dezbaterii v-a fi prezentat Proiectul “Relații sănătoase Versus capcana relațiilor toxice”, noile modificările legislative pentru prevenirea și combaterea violentei domestice, prezentarea dispozitivului de monitorizare de tipul brățara electronica, aflată in faza de Proiect pilot la nivelul Jud. Iasi și modul de intervenție al echipei mobile de intervenție.
Eventul se va desfășura la Institutul Teologic Româno-Catolic “Sfântul Iosif” pe data de 26.05.2023, între orele 10:00-14:00.

Lasă un răspuns