INVITAȚIE ZILELE ASISTENŢEI SOCIALE LA IAȘI, EDIȚIA a VIII-a, 2020 – 6 MARTIE 2020, orele 10.00 – 14.00 la Muzeul Municipal Iaşi (Strada Zmeu, Nr. 3, Iași).

Sucursala Teritorială Iași a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România invită toţi asistenţii sociali şi specialiştii din domeniul social să participaţi la evenimentul anual ZILELE ASISTENŢEI SOCIALE LA IAȘI, Ediţia a VIII-a, 2020 cu temaPromovarea Importanței Relațiilor Umanece se va desfăşura în data de 6 martie 2020 – vineri, intervalul orar 10.00 – 14.00 la Muzeul Municipal Iaşi (Strada Zmeu, Nr. 3, Iași).

Evenimentul este organizat de către Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (C.N.A.S.R.), Muzeul Municipal Iaşi, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Asociația Pro Roma, Arhiepiscopia Iașilor, Biroul de Asistență Socială al Centrului Eparhial, Universitatea  “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Teologie Ortodoxă, Specializarea Asistență Socială, Facultatea de Teologice Romano-Catolică, Secția Asistență Socială, Universitatea “Petre Andrei” din Iași, Facultatea de Psihologie, Științele Educației și Asistență Socială și AsociațiaAproape de Oameni” Iaşi – A.D.O.

Zilelor Asistenţei Sociale reprezintă o activitate de tradiție, fiind organizată în luna martie a fiecărui an, aceasta reprezentând un moment de analiză referitor la dinamica serviciilor sociale, la problemele sociale și la obstacolele profesionale existente, dar și o oportunitate de promovare a profesiei de asistent social în comunitate, prin intermediul canalelor media, a presei tipărite și online.

Evenimentul este acreditat cu 1 credit profesional pentru asistenții sociali înscriși în Registru Național al Asistenților Sociali din România. Pentru a obține mai multe informații despre eveniment,vă rugăm să ne contactați la tel. 0740 041 580 adresa e-mail: cnasriasi@gmail.com.

Vă aşteptăm cu drag.

Dr. Roxana NECULA

Președinte CNASR IAȘI

Lasă un răspuns