Invitaţie Zilele Asistenței Sociale 2019 la Iași, Ediţia a VII-a

Sucursala Teritorială Iași a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România vă invită să participaţi la evenimentul anual ZILELE ASISTENŢEI SOCIALE 2019, Ediţia a VII-a cu tema Promovarea Importanței Relațiilor Umane” ce se va desfăşura în data de 29 martie 2019 – vineri, intervalul orar 9.00 – 13.00 în Sala Iustin Moisescu din cadrul Ansamblului Mitropolitan Iași la care vor participa aproximativ 200 de persoane din toate județele Moldovei (asistenţi sociali, cadre didactice universitare, studenţi, masteranzi, doctoranzi, specialiști din domeniul social).

Evenimentul este organizat de către Sucursala Teritorială Iași a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România și Arhiepiscopia Iașilor – Biroul de Asistență Socială al Centrului Eparhial în parteneriat cu Asociația Studenților și Absolvenților de Teologie Ortodoxă Asistență Socială din Iași, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, Asociația ALTERNATIVE SOCIALE, Universitatea “PETRE ANDREI” din Iași, – Facultatea de Psihologie, Științele Educației și Asistență Socială, Asociația AFECT, Fundația SOLIDARITATE ȘI SPERANȚĂ, Centru Diecezan CARITAS Iași, Asociația APROAPE DE OAMENI – A.D.O.

Asistenţii sociali înscrişi în Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România vor primi 1 credit profesional pentru participarea la Zilele Asistenţei Sociale.

Zilele Asistenţei Sociale reprezintă o activitate de tradiție, organizată în luna martie a fiecărui an, fiind un moment de analiză referitor la dinamica serviciilor sociale, la problemele sociale și la obstacolele profesionale existente, dar și o oportunitate de promovare a profesiei de asistent social în comunitate, prin intermediul canalelor media, a presei tipărite și online.

Z.A.S. 2019, urmărește să evidenţieze progresele realizate în domeniul asistenţei sociale, rolul asistentului social în contextul socio-economic actual şi importanţa colaborării tuturor factorilor decizionali în crearea unei societăţi în care se manifestă grija pentru fiecare membru al ei.

Pentru a obține mai multe informații despre evenimentul Zilele Asistenței Sociale 2019 vă rugăm să ne contactați la tel. 0740 041 580 adresa e-mail: cnasriasi@gmail.com, persoană de contact Roxana NECULA, Președinte Structura Teritorială Iași CNASR.

Vă aşteptăm cu drag.

Dr. Roxana NECULA

Președinte CNASR IAȘI

Lasă un răspuns