Informare cu privire la desfăşurarea activităţilor academice în anul universitar 2021-2022 la Facultatea de Teologie Romano-Catolică

Dragi studente/studenți,

Dragi colege/colegi profesori,

La Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, festivitatea de deschidere a anului universitar 2021-2022 va avea loc luni, 27 septembrie, la ora 11,00, în Aula Magna „Mihai Eminescu”.

Deschiderea anului universitar 2021-2022 în cadrul Facultății de Teologie Romano-Catolică va avea loc în aceeași zi, la ora 14,00, în A14.

În contextul epidemiologic actual, la propunerea Conducerii Executive a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), Senatul a hotărât că modalitatea de organizare a activității didactice în anul universitar 2021-2022 va fi stabilită la nivelul fiecărei facultăți, în funcție de specificul educațional și de cercetare.

Pentru Facultatea de Teologie Romano-Catolică, după consultarea Consiliului Facultății și ținând cont de numărul de studenți și de spațiile pe care le avem la dispoziție, am propus ca, pentru specializarea Teologie Romano-Catolică Pastorală, cursurile să se desfășoare on site, adică „față în față”.

Pentru specializarea Teologie Romano-Catolică Asistență Socială am propus un regim mixt, adică o parte din cursuri să se desfășoare on site, iar o altă parte on line. Mai precis, cursurile ținute de profesorii titulari în Facultate vor fi on site, iar cele comune cu studenții de la Facultatea de Filosofie și Științe Social Politice să fie on line sau on site, după cum a decis conducerea Facultății.

Pentru programul de master Teologie Romano-Catolică Practică și Misionară am optat tot pentru un regim mixt. Cursurile vor fi on site, dar și on line pentru cei care nu au posibilitatea de a participa on site. Când vom afișa orarul pentru semestrul I, vom specifica pentru fiecare curs și seminar și modalitatea desfășurării sale.

La toate programele de studii, seminariile, laboratoarele și practica vor fi on site.

Vă informez, de asemenea, că în ziua de joi, 1 octombrie, la ora 11,00, cu ocazia deschiderii noului an universitar, se va celebra o sfântă Liturghie pontificală în capela Institutului Teologic Romano-Catolic din Iași.

Vă aștept cu drag la toate aceste momente solemne, respectând prevederile legale în contextul actual de epidemie, și vă doresc să aveți un an bun și rodnic în activitatea didactică și de cercetare!

Un salut special de „Bun venit!” îl adresez studenților care trec pentru prima dată pragul Facultății de Teologie Romano-Catolică!

Decan,

Conf. univ. dr. pr. Ștefan LUPU

Lasă un răspuns