După zece ani! Întâlnirea absolvenților Facultății de Teologie Romano-Catolică din Iași, promoția 2007

Sâmbătă, 5 august 2017, absolvenții Facultății de Teologie Romano-Catolică din Iași, promoția 2007, se vor întâlni la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” pentru a sărbători împlinirea a 10 ani de la finalizarea studiilor. Revederea după zece ani cu foștii colegi și profesori va fi un prilej de bucurie pentru toți, dar și o ocazie de a-și împărtăși unii altora realizările din perioada în care nu s-au văzut și de a rememora clipele frumoase trăite împreună în perioada facultății.

În anul 2007 au finalizat cursurile Facultății de Teologie Romano-Catolică din Iași 36 de studenți la cele trei specializări: Teologie Romano-Catolică Didactică – Asistență Socială, respectiv Limba și Literatura Română și Limba și Literatura Engleză.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

10.30 – Întâlnirea la sediul Facultății de Teologie Romano-Catolică, în sala A14, unde se va striga catalogul și vor fi împărtășite experiențe și realizări din anii trecuți;

12.30 – Celebrarea sfintei Liturghii în capela Institutului Teologic Romano-Catolic „Sf. Iosif”;

13.30 – Plecarea către Balta Ciurea, unde se va servi prânzul și vor continua momentele de împărtășire.

Ajutați de profesorii noștri, în perioada 2003-2007, pe lângă formarea intelectuală propusă în cadrul cursurilor, am luat parte la diverse acțiuni și momente de destindere și rugăciune. Dintre acestea, îmi face plăcere să amintesc: Corala „Gaudete”, zilele de reculegere și rugăciune, zilele de socializare, destindere și distracție, consiliere spirituală, pelerinajele la Sanctuarul Marian de la Cacica și alte obiective din țară, participarea la Ziua Mondiala a Tineretului din Köln, Germania în 2005.

Cu această ocazie, dorim să le mulțumim profesorilor noștri pentru susținerea avută pe toată perioada cursurilor, precum și pentru implicarea lor în activitățile extracurriculare care au îmbogățit experiența noastră ca studenți și au contribuit la formarea noastră ca oameni care să răspundă la provocările societății de azi. Am avut onoarea să-i avem alături de noi pe următorii profesori de la Facultatea de Teologie Romano-Catolică: pr. Lucian Farcaș, pr. Emil Dumea, pr. Iosif Iacob, pr. Iulian Ianuș, pr. Iosif Enășoae, pr. Florin Spătariu, pr. Iosif Antili, sr. Iosefina Rediu. Suntem, de asemenea, recunoscători și domnilor profesori de la Facultatea de Filosofie și de la Facultatea de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, care au avut o importantă contribuție la formarea noastră profesională și umană.

Antonina Dogariu

Coordonator diecezan Programul „Servicii de Ingrijire la Domiciliu” (SID)

Centrul Diecezan Caritas Iași

Lasă un răspuns