Anunț începere activitate față în față

Dragi studente/studenți,

La ședința CA din data de 9 martie a fost prezentat Ordinul de Ministru cu numărul 71/DGIU/08.03.2022 prin care s-a decis reînceperea activității didactice exclusiv față  în față.

Termenul limită pentru începerea față în față a activităților didactice, fixat în CA și care urmează să fie supus aprobării Senatului în ședința de mâine, 10.03.2022, este 28 martie. Până atunci, se sistează orice activitate didactică on line, începând de astăzi, 09.03.2022, ora 14 și începe procesul de organizare a trecerii la tipul de activitate menționat (organizarea cazării, elaborarea orarului etc.).

Activitate didactică ce trebuia prestată în intervalul 9 martie – data la care va începe efectiv activitatea didactica în format fizic se va recupera până la sfârșitul semestrului al II-lea.

În cazul Facultății de Teologie Romano-Catolică, pentru specializarea Teologie romano-catolică pastorală cursurile se desfășoară în continuare în format on site. Pentru specializarea Teologie romano-catolică asistență socială propun să începem cursurile în format fizic de luni, 14 martie, potrivit orarului deja fixat. Cursurile de la programul de master Teologie romano-catolică practică și misionară continuă în format fizic.

Studenții care doresc cazare sunt rugați să trimită o cerere la secretariat până luni, 14 martie, pentru a fi centralizate la nivel de rectorat și apoi să avem repartițiile.

A fost greu când am trecut de la formatul fizic la cel on line, este greu și acum, să revenim la normalitate. Avem nevoie de răbdare și înțelegere. Cu ajutorul Domnului vom reuși!

Vom reveni și cu alte informații după ședința Senatului de mâine.

 

Decan

conf. univ. dr. pr. Ștefan Lupu

Lasă un răspuns