Admitere 2022 la Facultatea de Teologie Romano-Catolică din Iași

Facultatea de Teologie Romano-Catolică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza din Iași” anunță că în perioada 11-23 iulie 2022 va avea loc prima sesiune de admitere pentru anul academic 2022-2023. Se pot înscrie, indiferent de vârstă, cei care au diploma de bacalaureat, respectiv de licență și doresc să-și continue formarea profesională, intelectuală, umană și spirituală la prima universitate modernă a României.

Pentru anul academic 2022-2023, Facultatea de Teologie Romano-Catolică oferă absolvenților de liceu, cu diplomă de bacalaureat, două programe de studii universitare pentru ciclul de licenţă (https://www.ftrc.uaic.ro/admitere-2022-studii-universitare-de-licenta/)

  • Teologie Romano-Catolică Asistenţă Socială – 3 ani
  • Teologie Romano-Catolică Pastorală – 4 ani

și, pentru cei cu diplomă de licență, un program de studii pentru ciclul de master (https://www.ftrc.uaic.ro/admitere-2022-studii-universitare-de-masterat/)

  • Teologie romano-catolică practică și misionară – 2 ani

Programul de studii Teologie Romano-Catolică asistență sociala pregătește asistenți sociali, consilieri în probleme sociale, mediatori sociali, pedagogi în licee seminariale, consilieri și referenți culturali în așezămintele bisericești, documentariști, lucrători în sistemul social public și privat, asistenți de cercetare, cercetători, funcționari publici.

Programul de studii Teologie Romano-Catolică pastorală pregătește preoți pentru cultul romano-catolic, profesori pentru învățământul religios primar și secundar, experți în probleme ale minorităților religioase, asistenți de cercetare, cercetători, funcționari publici.

Programul de studii Teologie Romano-Catolică Practică și Misionară pregătește preoți pentru cultul romano-catolic, profesori pentru învățământul religios liceal, experți în probleme ale minorităților religioase, asistenți de cercetare, cercetători, funcționari publici.

Informaţii mai detaliate se pot obţine de pe situl Facultății (www.ftrc.uaic.ro) și de la secretariatul Facultăţii de Teologie Romano-Catolică: Bd. Carol I, nr. 11, 700506-Iaşi; telefoane: secretariat: 0232/201115, decanat: 0232/201114, e-mail: ftrc@uaic.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Decan

Conf.univ.dr.pr. Ștefan Lupu

Lasă un răspuns