Invitaţie la Ziua Socială pentru Studenţi, ediţia 2016

ziua-sociala-pentru-studenti-2016   Episcopia Romano-Catolică de Iaşi prin Oficiul pentru Pastoraţie Universitară, în colaborare cu Facultatea de Teologie Romano-Catolică din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Institutul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” din Iaşi şi Asociaţia Studenţilor Catolici din Iaşi, organizează sâmbătă, 20 februarie 2016, a patra ediţie a programului de formare pentru mediul universitar „ZSS 2016” – Ziua Socială pentru Studenţi – 2016. Tema va fi „Mediul natural. Perspective teologice şi moral-sociale”. Evenimentul va avea loc la Institutul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” din Iaşi.

   Prin programul oferit în cadrul acestui seminar de doctrină socială a Bisericii, organizatorii îi invită pe universitari să conştientizeze mai mult importanţa pe care o au în conservarea mediului natural, plecând chiar de la aspectele biblice ale creaţiei, şi urmând îndeaproape învăţătura creştină şi Tradiţia Bisericii.

   Gazda acestui eveniment este Institutul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” din Iaşi, Str. Th. Văscăuţeanu, nr.6. Participarea este liberă, masa fiind asigurată de către organizatori.

   Persoană de contact: Pr. dr. Fabian Doboş, capelan universitar (telefon: 0756/833383, fabiandobos@gmail.com).

Oficiul pentru Pastoraţie Universitară

Microsoft Word - ZSS 2016 - PROGRAM.docx
Microsoft Word – ZSS 2016 – PROGRAM.docx

Lasă un răspuns