Invitație la conferința „Bioetica, educația și familia” susținută de prof. Maria Luisa Di Pietro

Vineri, 22 noiembrie 2019, începând cu ora 16, dr. Maria Luisa di Pietro, profesor la Universitatea Catolică „Sacro Cuore” din Roma, va susține, în Aula Magna a Institutului Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” din Iași, o conferință cu tema „Bioetica, educația și familia”. Cu această ocazie va avea loc și prezentarea cărții cu același titlu, publicată recent la Editura Sapientia. Evenimentul este organizat de Facultatea de Teologie Romano-Catolică și de Institutul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” din Iași.

Prof. Maria Luisa Du Pietro a absolvit, în 1982, Facultatea de Medicină și Chirurgie la Universitatea Catolică „Sacro Cuore” din Roma și s-a specializat în Medicină Legală și a Asigurărilor la aceeași Facultate (1991). A absolvit și un master și Științele Căsătoriei și ale Familiei, în 1987, la Institutul „Ioan Paul al II-lea” pentru studii despre căsătorie și familie, din cadrul Universității Pontificale „Sfântul Ioan din Lateran”.

Din 2001 până în prezent este profesor asociat la Facultatea de Medicină și chirurgie a Universității Catolice „Sacro Cuore” din Roma. Din 2003 până în 2019 a fost profesor de „Bioetică și familie” la Institutul Pontifical „Ioan Paul al II-lea” pentru studii despre căsătorie și familie din Roma.

A publicat numeroase studii de specialitate și cărți, dintre care și „Bioetica, educația și familia”, tradusă în limba română de dr. Gema Bacoanu și pr. Iosif Agiurgioaei și publicată recent de Editura Sapientia.

Vă așteptăm cu drag!

Conf. univ. dr. pr. Ștefan Lupu

Lasă un răspuns