Curs festiv promoția 2021

Dragă Părinte Decan,

Stimați profesori, Dragi Doamne Profesor

Dragi colegi/studenți, 

În urmă cu 3 ani de zile pășeam pentru prima oară pe holurile Facultății de Teologie Romano-Catolică, timorați, speriați și vizibil emoționați, dar pregătiți pentru această nouă etapă a vieții în care urma să ne petrecem anii de studenție alături de noii colegi și de noii profesori.

Astăzi, iată-ne la finalul acestor 3 ani de studii în care am adunat împreună momente de neuitat, amintiri plăcute, cunoștințe și experiențe ce ne vor ajuta pe mai departe.

Aș dori ca în această scurtă expunere să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea noastră ca studenți.

În primul rând, un cuvânt de mulțumire și recunoștință se îndreaptă către familiile noastre, pentru că ele reprezintă fundamentul educației și respectului pe care l-am dobândit în acești ani. Dragi părinți, vă mulțumim pentru educația pe care ne-ați oferit-o, dar mai ales pentru susținerea și sprijinul necondiționat acordat în cadrul studiilor desfășurate pe parcursul acestor 3 ani.

În al doilea rând adresez câteva cuvinte de mulțumire domnilor profesori și doamnelor profesor cu care am colaborat în cadrul acestor 3 ani. Stimați profesori, stimate doamne profesor, un citat celebru ne spune că „un profesor își pune amprenta asupra eternității, el nu poate ști niciodată cât de departe ajunge influența lui. Ceea ce ați realizat dumneavoastră prin munca și implicarea deosebită în dezvoltarea noastră ca studenți reprezintă o adevărată artă. Ne-ați învățat să ne descoperim capacități și deprinderi pe care nu le cunoșteam, dar, mai mult, să ne amintim cu apreciere și gratitudine de cursurile și seminariile prin care noi experiențe și-au făcut loc. Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră și rolul important pe care l-ați avut în construirea unor noi elemente care să construiască viața și dezvoltarea noastră.

Și nu în ultimul rând, dragilor studenți, colegi ai Promoției 2021. Se spune că „nu învățăm pentru școală, ci pentru viață”. Cu adevărat vă mărturisesc și mulțumesc pentru că în cadrul acestor 3 ani am construit împreună relații minunate bazate pe sinceritate și care au dus la realizarea unei comunități academice respectabile. Vă mulțumesc pentru că am putut participa la activități alături de dumneavoastră, în cadrul cărora am acumulat experiențe și momente frumoase care au marcat o nouă pagină în viața noastră de care să ne aducem aminte peste ani.

În încheiere doresc să mulțumesc tuturor colaboratorilor care s-au implicat în activitățile noastre, doamnelor secretare, domnilor profesori asociați ai Facultății de Teologie Romano-Catolică, precum și profesorilor care ne-au pus bazele asistenței sociale.

La final aș dori să mulțumesc și să transmit mai departe ștafeta tradiției Facultății de Teologie Romano-Catolică, cheia succesului către tinerii generației din anul II reprezentați la acest eveniment de către domnișoara studentă Lupu Paula Claudia.

Dragă Paula, ne bucurăm pentru că ești prezentă astăzi alături de absolvenții Promoției 2021 dar mai ales pentru momentul în care vei prelua tradiția Facultății și duce mai departe către noile generații.

Mult succes!!

Cu stimă,

Corneliu-Iulian Sava

Lasă un răspuns