Curs festiv pentru absolvenții Facultății de Teologie Romano-Catolică

Marți, 14 iunie a.c., în Aula Magna a Institutului Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” Iași, a avut loc cursul festiv al promoției 2019-2022, absolvenți ai Facultății de Teologie Romano-Catolică, specializarea  Teologie Romano-Catolică Asistenta Socială.

Alături de studenții plini de emoții au participat profesorii care le-au îndrumat pașii pe parcursul celor 3 ani de studenție și părinții, care au avut parte de același stres și aceleași bucurii pe care tinerii, la rândul lor, le-au simțit de-a lungul facultății.

Pentru a personaliza cursul festiv, studenții au pregătit un scurt filmuleț cu toate aventurile celor 3 ani de studenție, pe care l-au prezentat profesorilor și părinților. Șeful de promoție a transmis un mesaj emoționante către profesori, părinți, bunici și colegi.

Nimic nu se compară cu viața de student: rămân amintiri pe care studenții nu le vor uita niciodată. Profesorii au fost felicitați de către studenți pentru buna îndrumare a generațiilor trecute prezente și viitoare și pentru modul în care au oferit valori morale, principii și fundamente care-i vor ajuta pe studenți sa treacă cu brio peste toate obstacolele vieții.

Decanul facultății, conf. univ. dr. pr. Ștefan Lupu, a strigat catalogul pentru ultima dată și a înmânat diplome de absolvire tuturor studenților.

În final, șeful de promoție a dorit să transmită un scurt mesaj colegilor săi, și anume să se lase călăuziți în viață de cele trei valori absolute, fundamentale, ale omului: Adevărul, Binele și Frumosul.

 

Absolventă: LUPU Paula Claudia

Lasă un răspuns