Bun venit la UAIC! Bun venit la FTRC!

Oh, frumoasă zi!

Una dintre zilele noastre preferate ale anului academic este aceea în care ne întâmpinăm bobocii și când ne reîntâlnim dragii colegi și distinșii profesori.

Este minunat să vezi toate chipurile zâmbitoare și această adunare ca într-o familie reunită.

Duminică, 01 Octombrie, la Facultatea de Teologie Romano-Catolică am marcat începutul anului academic prin Sfânta Liturghie prezidată de către E.S. Mons. Iosif Păuleț, Episcop de Iași, oficiată în capela Institutului Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” din Iași.

În după-amiaza aceleiași zile, în Aula A 14, a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, ne-am întâlnit la ședința de Mentorat cu bobocii noștri de la Specializarea Teologie Romano-Catolică Asistență Socială și de la Specializarea Teologie Romano-Catolică Pastorală.

Luni, 02 Octombrie, în cadrul seriei evenimentelor de inaugurare a anului academic 2023-2024, am fost încântați să participăm la festivitatea de deschidere din Aula Magna „Mihai Eminescu”, urmată de deschiderea din cadrul Facultății de Teologie Romano-Catolică, desfășurată în Aula A14 a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Aici ne-am bucurat de cuvântul de deschidere al Domnului Decan al FTRC, Conf. univ. dr. pr. Ștefan LUPU, de prezentarea cadrelor didactice, dar și de mărturisirea gândurilor studenților nou veniți.

Să avem cu toții un an academic cu experiențe din cele mai frumoase!

Catalina Mihaela Popescu

Lasă un răspuns