Skip to main content

Bun venit la UAIC 2020

Bun venit în comunitatea academică a primei universități moderne a României.

www.uaic.ro/bunvenit2020/

Primele zile de studenție sunt pline de emoție și entuziasm, dar și de neprevăzut. Absolvirea studiilor liceale și admiterea la facultate reprezintă începerea unei noi aventuri, iar pentru a face cât mai ușoară această tranziție, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) îți pune la dispoziție resurse și instrumente care să te ajute să ai o studenție de succes.

Orice ai ales să studiezi cu noi, UAIC te va pregăti pentru tot restul vieții. Explorează-ți pasiunile și interesele într-o comunitate prietenoasă și primitoare, susținută de facilități deosebite și de o experiență de student incredibilă. Perioada studiilor universitare este momentul propice pentru descoperire de sine și aventură, iar la UAIC poți scrie propria ta poveste și descoperi cine ești cu adevărat.

Informațiile de pe această pagină au rolul de a te sprijini pentru ca tu să-ți găsești calea. Așadar, vei găsi informații referitoare la unele dintre serviciile de orientare în carieră, de consiliere educațională sau psihologică, la activitățile de tutoriat, la bursele de studiu sau oportunitățile de a beneficia de un stagiu de studiu/practică oriunde în Europa, informații despre biblioteci, transport, dar și despre asociațiile studențești în care te poți înscrie.

Știm că anul acesta se va simți puțin diferit în lumina pandemiei și a măsurilor pe care le punem în aplicare pentru a menține comunitatea UAIC în siguranță. Vrem să te asigurăm că educația ta rămâne o prioritate absolută pentru noi toți. Viața de student la prima Universitate modernă a României este o experiență de neuitat. Este timpul ideal pentru a studia, a învăța și a crește și de a volorifica o mulțime de oportunități pentru a-ți îmbogăți experiența. Te încurajăm să profiți la maximum de această perioadă și de tot ceea ce Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași are de oferit. Te îndemnăm să-ți faci timp să îți cunoaști colegii și să învățați unul de la celălalt, pentru că este știut deja, prieteniile legate în timpul studenției sunt dintre cele mai trainice.

Sperăm să te bucuri din plin de studenție, de Iași, de noii colegi, dar mai ales de oportunitățile și experiențele care îți vor îmbogăți viața.

Te încurajăm să te gândești la modul în care vei crește în fiecare zi către obținerea diplomei de absolvire, UAIC există pentru a te sprijini la fiecare pas din călătoria ta către profesionistul de mâine.

Suntem încrezători că împreună vom face față provocărilor și spunem asta pentru că Universitatea din Iași, de-a lungul celor 160 de ani, a mai trecut peste obstacole.

Călătoria ta universitară începe aici! Îți dorim putere și succes în noul anul universitar, foarte nou în atât de multe moduri.

Bun venit la UAIC!

Află mai multe despre facultatea ta

Lasă un răspuns