Alegerea membrilor Consiliului facultăţii şi a reprezentanţilor în Senatul Universităţii

   Cadrele didactice şi de cercetare care doresc să facă parte din Consiliul Facultăţii de Teologie Romano-Catolică sau din Senatul Universităţii, sunt rugate să depună la Secretariatul facultăţii o cerere de candidatură, însoţită de un CV în format electronic (pdf) şi listat, cu semnătură.

   Perioada de depunere a cererilor este 14-18 ianuarie între orele 08.00 – 15.30.

   Alegerile vor avea loc pe data de 20 ianuarie, în Departamentul de Teologie Romano-Catolică, între orele 9.00 – 15.00, prezenţa la vot este OBLIGATORIE.

   Al doilea tur de scrutin pentru alegerea membrilor Consiliului Facultăţii va avea loc pe data de 22 ianuarie 2016, în Departamentul de Teologie Romano-Catolică, între orele 9-10.

   Conştienţi fiind de rolul nostru activ, important şi de neînlocuit al fiecăruia dintre noi (studenţi şi profesori) pentru bunul mers al facultăţii, vă rog frumos pe toţi să răspundeţi pozitiv la această activitate, ca şi la celelalte care vor urma în curând pentru stabilirea altor funcţii din facultate (decan, director de departament, responsabil al activităţii şi departamentului de cercetare).

   Vă mulţumesc frumos!

Prof. univ. dr. pr. Emil DUMEA

Cadrele didactice care doresc să candideze pentru Consiliul Facultăţii:

Cadrele didactice care doresc să candideze pentru Senatul Universităţii:

Informaţii utile cu privire la alegerile academice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi

 

Lasă un răspuns