Premiere comunicări științifice studențești

Comisia de evaluare a comunicărilor științifice studențești formată din conf. dr. pr. Ștefan Lupu, conf. dr. pr. Iulian Faraoanu, lect. dr. pr. Fabian Doboș, s-a întrunit într-o ședință de lucru în vederea analizei lucrărilor prezentate cu ocazia manifestării academice „Mărturii în favoarea unității și a vieții” din data de 25 mai 2018. Criteriile de examinare au fost: conținutul științific, metodologia lucrării, originalitatea și impactul informațiillor asupra omului contemporan. După o atentă investigare a calității științifice, comisia a stabilit următoarea ierarhizare:

            Premiul I: Octavian Enache, cu lucrarea Conceptul de „viață” în Evanghelia după sfântul Ioan.

            Premiul II: Eduard Cristian David, cu lucrarea Urmarea lui Cristos în Sinoptici potrivit sentințelor din Q 14,26-27; 17,33.

            Premiul III: Emil Gașpar, cu lucrarea Conceptul de „mărturie” în Evanghelia după sfântul Ioan

Și ceilalți studenți participanți s-au distins prin rezultate bune și competența lor.

Membrii comisiei, împreună cu întregul corp profesoral, îi felicită pe toți cei care au luat parte la sesiunea de comunicări. În același timp, își exprimă dorința ca asemenea evenimente să fie mai dese și să aducă un suflu nou în cercetarea teologică și în dialogul dintre credință, știință și realitățile timpurilor noastre.

Conf. dr. pr. Iulian Faraoanu

Lasă un răspuns